Handige links

Op deze pagina kun je handige links vinden naar andere websites die jou mogelijk nog meer informatie kunnen bieden.

Voorbereiding Geboorte

Het werkboek van Cicli. Cicli heeft een werkboek ontwikkeld. Dit werkboek behandelt alle stappen die nodig zijn bij het maken van je geboorteplan. Ook bespreekt het welke onderwerpen rondom je bevalling je in je geboorteplan kan verwerken.

Bevallen zonder angst Wonderbaar. Hier kun je meer informatie vinden over natuurlijk bevallen en het in vol vertrouwen beleven van je zwangerschap.

Leuk voor later

Een online dagboek voor de komst van jouw baby. Leg al je ervaringen en herinneringen aan je zwangerschap vast en maak zo een uniek boek voor je kind. Je kind zal het geweldig vinden om later te kunnen lezen hoe zijn ouders de zwangerschap ervaren hebben inclusief mooie foto’s van hoe zijn ouders er toen uitzagen en dergelijke.

Bij extreme aanhoudende misselijkheid

Zwangerschapsmisselijkheid is een normaal verschijnsel en veel vrouwen hebben er last van. Verschillende onderzoeken geven verschillende cijfers, maar bijna zonder uitzondering liggen de cijfers van de vrouwen die enige vorm hebben van zwangerschapsmisselijkheid boven de 50%. Lees meer over zwangerschapsmisselijkheid.

Kijk voor nog meer interessante links op de startpagina over zwangerschapsmisselijkheid.

Hulp bij een huilbaby

Vind je dat jouw baby veel huilt? Voel je je wanhopig omdat je baby ontroostbaar is? Ben je in verwachting van je (eerste) kindje en wil je weten wat je straks kunt doen bij huilen en slapen? Wil je advies over slapen van je baby of peuter?

Kijk op de Vrolijkste Baby of Happiest Baby voor meer informatie hoe je hiermee om kunt gaan.

Borstvoeding

Op de website van het Kenniscentrum over Borstvoeding kun je veel informatie en blogs vinden over borstvoeding en kolven.

Zwangerschapskleding

Tijdens je zwangerschap kun je gerust pronken met jouw mooie buik, je kunt je op alle manieren kleden die je maar wilt. Kijk bijvoorbeeld voor luxe positiejurken bij Tiffany Rose!

Beauty

Vergeet vooral niet jezelf te verwennen tijdens jouw zwangerschap om bijvoorbeeld jouw huid zo mooi mogelijk te houden. Kijk maar eens op Paula’s Choice of bij Biologisch Parfum voor producten die jij kunt gebruiken.

Schoonmaken / organizing

Speedcleaning is een nieuwe manier van schoonmaken: energieker, slimmer en vooral sneller dan je gewend bent. Kijk voor meer informatie op de website!

Diëtiste

Gezond koken hoeft niet duur te zijn! Puur eten, met échte ingrediënten. Dat is Kiwi&zo!

Kijk voor andere goede tips ook eens bij Rens Kroes

Relatie

Jullie relatie kan beter, gezonder. Jullie hebben te weinig contact. Jullie praten te weinig. Of juist te veel. Jullie zijn elkaar geleidelijk kwijtgeraakt. Jullie willen sterker verbonden zijn, kijk op de website van Houd me vast hoe je dit kunt bewerkstelligen.

Budgetcoaching

Budgetcoach.nl werkt door heel Nederland. Zowel voor de zakelijke als de particuliere markt. Meer dan 70 goed opgeleide professionals gaan dagelijks op pad om klanten bij te staan op het sociaal financieel gebied.

Allergie problemen

AllergieShop.nl is al jarenlang een gespecialiseerde winkel op het gebied van huisstofmijt-allergie preventie en oplossingen. De AllergieShop.nl is marktleider op het gebied van huisstofmijt producten en schone lucht, speciaal voor de slaapkamer, kantoor en in huis.

Veiligheid

Elk jaar worden gemiddeld 140.000 kinderen na een ongeval thuis behandeld op de Spoedeisende Hulp-afdeling. Jonge kinderen van 0-4 jaar lopen het grootste risico! Zij vallen bijvoorbeeld van de trap of de commode. Ook vergiftiging is onder deze groep een veelvoorkomend ongeval. Gelukkig ben jij als ouder altijd in de buurt van je kind en kun je EHBO verlenen als dat nodig is… Toch? Weet je eigenlijk wel wat je moet doen als jouw kind iets overkomt? Kijk op de website van het Rode Kruis hoe jij je zo goed mogelijk kunt voorbereiden!

Naar maar waar: in ieder huishouden zijn giftige stoffen te vinden. En dat is, zeker voor jonge kinderen, een serieus gevaar. Ook dingen die onschuldig lijken, kunnen heel schadelijk zijn. Wasmiddel bijvoorbeeld, maar ook paracetamol, toiletverfrisser of bepaalde planten.

Met de Gifwijzer ontdek je welke giftige stoffen je in huis hebt. De app bevat 183 stoffen en planten met een indicatie van giftigheid en een advies wat te doen als het toch misgaat. De Gifwijzer geeft ook advies hoe je ongelukken kunt voorkomen.